از چای فامیلا زرد در درمان سرطان خون استفاده می شود

پلی فنول های موجود در چای فامیلا زرد با استرس اکسیداتیو مبارزه می کند و از شما در برابر بیماری های قلبی و سرطان محافظت می کند. پلی فنل های خاص همچنین می توانند باعث بهبود کنترل قند خون شوند و ممکن است به دیابت کمک کنند.

اینها مهمترین ترکیبات چای زرد هستند و دلیلی هستند که باید آن را هر روز مصرف کنید.

چای زرد، تقریباً مانند همه انواع چای، حاوی پلی فنول است. پلی فنول ها در برابر بیماری های قلبی عروقی محافظت می کنند.

آنها همچنین دفاع آنتی اکسیدانی سلول های اندوتلیال را تقویت می کنند که سلامت قلب را بیشتر می کند.

پلی فنول ها همچنین دارای خواص ضد التهابی هستند که سلامت قلب را بهبود می بخشد و از بیماری های قلبی مرتبط با التهاب (مانند بیماری عروق کرونر قلب و انفارکتوس میوکارد) جلوگیری می کند.

چای

یکی دیگر از ترکیبات مهم موجود در چای زرد فلاوانول ها هستند که به کاهش سطح کلسترول بد کمک می کنند.

چای زرد حاوی بسیاری از ترکیبات زیست فعال است که به اثرات ضد سرطانی آن کمک می کند.

این ترکیبات با اکسیداسیون و التهاب مبارزه می کنند و در نتیجه خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند.

پلی فنول های موجود در چای همچنین می توانند اثرات محافظتی در برابر سرطان داشته باشند.

این ترکیبات نه تنها به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند، بلکه بر مکانیسم های مختلف سلولی نیز تأثیر مثبت دارند.

چای سیاه پژمرده می‌شود، کاملاً اکسید می‌شود و برای مدت طولانی خشک می‌شود.

این سطح بالای اکسیداسیون ویژگی بارز چای سیاه است که هم ظاهر تیره و هم عطر قوی آن را به آن می بخشد.

مشخصات طعم استاندارد چای سیاه قوی، تند و پر بدن است و درجات متفاوتی از شوری یا میوه ای دارد.

چیزی به نام عطر و طعم جهانی چای سیاه وجود ندارد زیرا همه مناطق در حال رشد بسیار متمایز هستند.