غذای ترش یا همان لواشک چوبی در کتاب های آشپزی ارمنی باستق نامیده میشود و همچنین دستور العمل هایی برای تهیه آن در خانه ارائه میکند که در آن به روشهای قدیمی تولید لواشکهای میوه پرداخته میشود.
این فرآیند توضیح میدهد که میوهها را میتوان پس از پخت خشک کرد و به صورت پوره در ورقههای موسلین ریخت که بیرون آویزان میشوند تا در آفتاب خشک شوند.
سپس محصول را به شکل های دلخواه برش داده و در ظرف شیشه ای نگهداری می شود. همچنین برای خشک کردن مطمئن توصیه می شود از دستگاه های خشک کن یا فر استفاده کنید.
دستور العمل ها استفاده از میوه های ارگانیک را توصیف می کنند و از افزودن مواد مصنوعی، شکر فرآوری شده یا ویتامین های اضافه شده و جایگزینی آن با عسل خودداری می کنند.
به معنای واقعی کلمه، لواشکهای میوه هنگامی که به صورت انبوه تولید میشوند دارای یک سوم پوره میوه و حدود دو سوم مواد افزودنی یا شیرینکننده هستند.
تولیدکنندگان مواد غذایی نزدیک به دو دهه است که شروع به ساخت لواشک میوه در این کشور کرده اند.
لواشک های میوه در طیف وسیعی از طعم ها در دسترس هستند و همچنین ویتامین های اضافه شده ای دارند که آن را سالم تر می کند.
برای کودکان به خوبی شناخته شده است. تولید کنندگان طیف گسترده ای از رنگ های روشن را برای این میان وعده های میوه ای تولید کرده اند.
تولیدکنندگان به جای برش دادن به نوارهای ساده، فیگورهای کارتونی را برای کمک به بازاریابی و فروش محصول برش می دهند.
به معنای واقعی کلمه، لواشک میوه میوه ای است که محتوای آب ندارد. این فرآیند با استفاده از دستگاه آبگیری مواد غذایی انجام می شود.
آب میوه را از بین می برد تا میوه ماندگاری زیادی داشته باشد. مقرون به صرفه است که امکان خرید عمده میوه ها را فراهم می کند و تضمین می کند که خراب نمی شوند.